barnkläder & babykläder

Att köpa barnkläder eller babykläder är en smak- och prisfråga för många föräldrar som handlar barnkläder till sina barn. Många föredrar att gå till butiker för att kunna se och känna på kläderna, medans andra tycker det är mycket lättare och tidsbesparande att kunna handla babykläder på nätet och få sina baby- eller barnkläder hemskickade.

Nu för tiden finns det många valmöjligheter vad gäller prisklasser, kvalitet, stil och märken på både babykläder och barnkläder. Att hitta bekväma och praktiska kvalitetskläder till barn är nog vad de flesta föräldrar strävar efter.

Kvaliteten kanvara en viktig faktor och på sistone har ekologiska babykläder uppmärksammats mycket och finns nu tillgängliga på marknaden. Fördelen med barnkläder av ekologiskt bomull är att kvaliteten på bomullen är hög. Detta är på grund av att den inte odlats fram med konstrgjorda gödningsmedel, kemiska bekämpningsmedel och för att bomullen skördats på ett miljövänligt sätt. Bomullen får istället långa, mjuka och jämna fibrer.

För nyblivna föräldrar är det nytt och spännande att köpa babykläder till babyn. Man vill ju såklart ha det bästa och finaste tillgängligt. Det är därför ekologiska barnkläder kan vara av intresse så att man har en mjuk start med all material som ligger tätt inpå babyns kropp. Det finns många barnmärken som nu specialiserar sig på ekologisk bomull och som även har fina miljövänliga färger eller tryck på babykläder.

Några webbutiker på nätet som säljer ekologiska babykläder | barnkläder:

Webbutiken Petitbarnvagnar.se har valt ut ett sortiment som i största del består av ekologiska baby- och barnkläder. Det har varit en samlingsbutik med främst engelska ekologiska barnmärken men verkar u fokusera på ekologiska barnvagnar och barnvagnatillbehör. Det verkar vara en webbutik med lite unika märken. Har märkt att de nu har utförsäljning och rea på alla babykläder. Petitbarnvagnar.se har fraktkostnad på 29:- och fri frakt om du beställer över 599:-

Made for Kids är en webbutik som skriver att de är ”en butik där du kan shoppa loss med gott samvete! För vem tycker inte att det är roligt att handla barnkläder? Hos oss hittar du roliga och personliga ekologiska barnkläder gjorda för lek och bus!” De har lite av varje men ganska mycket ytterkläder. De flesta märken är svenska ekologiska barnmärken. Fri fakt inom sverige.

Little Bloom är en webbutik som skriver ”Vi vill erbjuda de bästa barnkläderna som finns och därför har vi valt att gå steget längre än andra och säljer enbart barnkläder tillverkade i ekologiska och barnvänliga material.” De har ett urval av många ekologiska barnmärken från sverige med också från andra länder. Förutom barnkläder säljer de även ekologiska leksaker och tygblöjor. Fri fakt inom sverige.

 

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s